МЕНЮ
Вашата количка

Горен шкаф за баня ВИВИ 60

Горен шкаф за баня ВИВИ 60

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Горен шкаф за баня Виви 60 на фирма Висота е с бяло гланцово покритие, изработени от водоустойчиво PVC с дебелина 18 мм. Мебелите за баня са изработени по най-съвременни технологии, от висококачествени материали и имат оригинален дизайн. Шкафът в снабден с две огледални врати с плавно затваряне и един подвижен рафт. Мострен брой!

Характеристики:
- Ширина: 55 см
- Дълбочина: 14,4 см
- Височина: 63,5 см

289.00 лв.
цена без ДДС: 240.83 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Visota
  • Код: 057255
Преглеждания: 4238
на 12 вноски по 28.45 лв.
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 246.79 лв. 259.78 лв.

Спестявате: 12.99 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.