МЕНЮ
Вашата количка

Кухненска мивка 220 - Полимермрамор

Кухненска мивка 220 - Полимермрамор

Кръгла кухненска мивка изработена от полимермрамор. Специфична структура на материала, намаляваща шума от падащата в коритото вода. Устойчивост на UV лъчи - цветовете се запазват и при продължително излагане на слънчева светлина.

Покритие с висока устойчивост на агресивни препарати от битовата химия (без абразиви), което възпрепятства образуването на петна и отлагания и осигурява лесно и бързо почистване. Висока степен на антибактериална защита на покритието благодарение на технологията с добавяне на сребърни йони при производствения процес. 

Характеристики:
- Начин на монтаж: за вграждане
- За база шкаф: 50 см
- Габаритни размери: Ф49 см
- Размери на коритото: Ф37 см
- Дълбочина на коритото: 21 см
- Монтажен отвор: Ф47 см
- Тегло: 11.5 кг

Включени в комплекта:
- Италиански сифон Ф90 мм с преливник и възможност за допълнително включване на перална/миялна машина
- Хартиен шаблон за изрязване на плота
- Сертификати и инструкции

189.00 лв.
цена без ДДС: 157.50 лв.
  • Наличност: По заявка
  • FAT
  • Код: 212123
Преглеждания: 84

Опции

на 12 вноски по 18.60 лв.
Промо пакет - Плот и умивалник

Пакетна цена: 260.52 лв. 274.23 лв.

Спестявате: 13.71 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.