МЕНЮ
Вашата количка

Порцеланов умивалник - ICC 8066BG

Порцеланов умивалник - ICC 8066BG

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Умивалник изработен от порцелан, който е предназначен за вграждане в мебел. Разполага с отвор за смесител и преливник. В комлекта няма включен сифон и смесител.


Характеристики:
- Цвят: Бежов мат
- Размер (Ш/Д/В): 81 х 46 х 17 см / 61 х 46 х 18 см
- Тегло: 14 кг

387.00 лв.
цена без ДДС: 322.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 9611145
Преглеждания: 159

Опции

на 12 вноски по 38.09 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.