МЕНЮ
Вашата количка

Душ слушалка светеща в различни цветове LED - Synchro

Душ слушалка светеща в различни цветове LED - Synchro

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Душ слушалка с минерални камъчета турмалин и германий, омекотява и йонизира водата. С LED диоди, без да се нуждае от електричество или от батерии. Благодарение на налягането и температурата на водата, душ слушалката започва да свети. Универсален размер, монтира се за минута, както се монтира обикновена душ слушалка.

Турмалинът в слушалката ликвидира хлора във водата, и също така различни видове бактерии, тежки метали и варовикови соли. Слушалката подобрява рН на водата и я обогатява с отрицателни йони. Ако е нужно почистване, слушалката се разглобява, промиват се кристалите, изсушават се на слънце или по друг начин и се сглобява обратно слушалката.

Характеристики:
- Работи без батерии
- Зареждащ филтър с йонизиращи топчета
- Антиоксидантно действие
- Много подходяща при малки деца

17.15 лв.
цена без ДДС: 14.29 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Synchro
  • Код: 055847
Преглеждания: 782
Промо пакет - Душ слушалка с турмалин

Пакетна цена: 14.01 лв. 14.74 лв.

Спестявате: 0.74 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.