МЕНЮ
Вашата количка

Антикор - Sokrates

Антикор - Sokrates

Антикор на Сократес е антикорозионен, покривен материал, който се разрежда с вода на базата на стиренакрилатна дисперсия. Подходящ е за външни и вътрешни покрития на метални изделия със стоманена галванизирана алуминиева и медна повърхност.

Характеристики:
- Опаковка: 800 гр.
- Разходна норма: 6-8 кв.м/кг за един слой
- Минималма температура при нанасяне: +10°С
- Съхнене: 3-4 часа
- Цветове: Бял, Сив, Червен, Черен

Предимства:
- Предназначен за основен предпазен покривен пласт върху метал, застрашен от корозия.
- Метални врати, покриви, огради, парапети, желязо, алуминий, цинк, мед, чугунени отливки, радиатори и други.
- Отличава се с изключително добра способност за сцепление.
- Устойчив на вода.
- Силно антикорозионно действие.


Полагане:
Преди обработка повърхността трябва да бъде подготвена суха и обезпрашена. Материалът може да съхне при температура до +60 градуса според условията. За повърхностно покритие над Антикора могат да се използват материали, разреждащи се с вода, например Сократес Колор, бои, разреждащи се с лаков бензин, ароматни разредители и полиуретанови материали. За повърхностния слой не бива да се използват материали, съдържащи полимератни материали /например кетонови разредители/. След изсъхването боята е неразтворима във вода или органични разтворители. Но органични разтворители с дълготрайно влияние могат да увредят повърността на боята.

*Възможност за поръчка на опаковка 5 кг.

21.42 лв.
цена без ДДС: 17.85 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Sokrates
  • Код: 08050609
Преглеждания: 359

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.