МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за цинк - ВЛ - 021

Грунд за цинк - ВЛ - 021

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Универсален бързосъхнещ грунд произведен на база активни антикорозионни пигменти и добавки в разтвор на висококачествена синтетична смола. Предназначен за защита на конструкции и съоръжения от черни и цветни метали (алуминий, мед и поцинкована ламарина), експлоатирани в условия на атмосферна корозия. Върху грунда могат да се нанасят всички видове лаково-бояджийски покрития - епоксидни, алкидни, акрилатни, хлор-каучукови, винилови, нитроцелулозни, полиуретанови и др.

Начин на употреба:
Нанася се върху сухи метални повърхности, предварително почистени от ръжда, маслени петна и замърсявания. Преди употреба се разбърква добре. Нанася се с шприц - пистолет, четка или валяк. При необходимост се разрежда с разредител.

Характеристики:
- Опаковка: 700 мл
- Разход: 4-5 кв.м/700 мл или 100-120 гр/кв.м
- Цвят: сив, бежов

15.52 лв.
цена без ДДС: 12.93 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Lackprom
  • Код: 1166
Преглеждания: 130

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.