МЕНЮ
Вашата количка

Импрегнант за нападната от дървояди дървесина PLUS концентрат - Бохемит

Импрегнант за нападната от дървояди дървесина PLUS концентрат - Бохемит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Течен, концентриран, фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина. Профилактична защита от дърворазрушаващи насекоми, гъби и плесен.


Подготовка на основата:
- Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха възпрепятствали проникването на препарата в структурата на дървото. Препоръчително е дървото да е шлайфано за да се намали разходната норма на продукта.


Начин на употреба:
- Препаратът се разрежда със спирт или вода в нужната концентрация съобразно областта на приложение и състояние и влажността на дървото. (15 % или 1:5)
- След разреждане със спирт или вода 1:5 се нанася с четка, пръскане или се потапя в съд, Не увеличавайте или намалявайте препоръчителните стойности за разреждане за максимална ефективност на продукта. По - концентираният работен разтвор не прониква в дълбочина, а по - разреденият понижава ефективността.
- При недостатъчен ефект третирането се повтаря през 4 седмици до достигане на пълен ефект.
- Не е нужно да се поставя финишно покритие, но при желание - може!
- Време за съхнене от 6 до 12 часа.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
44.00 лв.
39.60 лв.
цена без ДДС: 33.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Bochemit
  • Код: 020940
Преглеждания: 9804

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.