МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за почистване на мухъл - Бохемит

Препарат за почистване на мухъл - Бохемит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Дезинфекциращ препарат за почистване на мухъл от дърво, камък или стени.  Премахва и изчиства мухъл и плесен около прозорците, в банята, по фугите между плочките, в кухнята около мивките, вътрешни и външни мазилки и т.н.


Почиства дървесината от от плесен, мухъл, сина или черна гъба.Бързо и просто възтановява и изсветлява потъмняла дървесина и дървени елементи.


Премахва мухъл, плесен, лишеи и мъх от каменни повърхностти. При силно замърсяване се третира няколко пъти, след което се измива с вода


Служи за дезинфекция на бани, тоалетни, кухни, помещения за животни и др. Ефектът от действието на препарата във всички области на приложение е бърз, лесен и видим.

7.90 лв.
цена без ДДС: 6.58 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Bochemit
  • Код: 020949
Преглеждания: 6667

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.