МЕНЮ
Вашата кошница

Доставка и плащане

ДОСТАВКА С КУРИЕР

Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати, че са "по заявка", се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш сътрудник ще се свърже с Вас след пускането на заявката. Освен това срокът на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорни отношения с куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ООД и предоставя възможност за доставка до офис на куриера или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

Услугата ''ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ'' е включена за всички пратки на "СУХСТРОЙ" ЕООД. Чрез нея се гарантират случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" преди получаване на пратката, "СУХСТРОЙ" ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

''СУХСТРОЙ'' ЕООД може да определи условия за извършване на безплатна доставка при поръчка на избрани артикули. Всеки артикул с безплатна доставка е обозначен със специален етикет, който показва, че доставката за него е за сметка на продавача. Условието за безплатна доставка важи само и единствено за избраните артикули с етикет ''Безплатна доставка''. При покупка на продукт с безплатна доставка и продукт със стандартна цена за доставка, купувачът заплаща само цената за доставка на втория. Цената за доставка се определя по ''Тарифа за основни куриерски услуги за стандартни пратки за България'' на куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ООД.

Нашето решение за Вашите тежки и обемни пратки до всяка точка в България.
Опаковането на всички пратки се извършва в съответствие със спецификата на товарите и най-вече в съответствие с начина на транспортиране. За карго пратки над 50 кг. предлагаме палетизиране. Условията за карго пратки, с необходимост от палетизиране подлежат на допълнително уточнение с наш служител. Цените за доставка на карго палетни пратки са по ''Тарифа за основни карго услуги в България'' на куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ЕООД.

Видове и цени на карго палети:
- Стандартни: европале (80 х 120 см)  – 19.20 лв.
- Стандартни: евроскара (80 х 120 см)  – 14.40 лв.
- Нестандартно пале (Различни размери)  – 6.00 лв.


ФИРМЕН ПРЕВОЗ ОТ "СУХСТРОЙ"

Ние разполагаме с широка гама от транспортна техника - кран, камиони, бусове и автомобили, в зависимост от нуждите за доставка.

Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз (бус или автомобил) на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Кранът е на разположение за доставки из цяла България като разполага със стрела дълга 25 метра. Товароносимост на 25-тия метър е 480 килограма при хоризонтално положение на стрелата. Кранът е оборудван и с лебедка, която позволява разтоварване на стоката в изкоп, дере, зад ограда или други специфични точки на разтоварване. Камионът е със задвижване 6х4 и е подходящ за офроуд терени.

Общи условия за ползване на доставка с кран и ценообразуване може да прочетете ТУК.


ПОЛУЧАВАНЕ ОТ СКЛАДА

Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. "Александър Стамболийски" 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- Банкова сметка
- PayPal
- Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay 


ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

- ePay