МЕНЮ
Вашата количка

Доставка и плащане


Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати, че са "по заявка", се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш сътрудник ще се свърже с Вас след пускането на заявката. Освен това срокът на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорни отношения с куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ООД и предоставя възможност за доставка до офис на куриера или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

Услугата ''ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ'' е включена за всички пратки на "СУХСТРОЙ" ЕООД. Чрез нея се гарантират случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" преди получаване на пратката, "СУХСТРОЙ" ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.


Нашето решение за Вашите тежки и обемни пратки до всяка точка в България.

Опаковането на всички пратки се извършва в съответствие със спецификата на товарите и най-вече в съответствие с начина на транспортиране. За карго пратки над 50 кг. предлагаме палетизиране. Условията за карго пратки, с необходимост от палетизиране подлежат на допълнително уточнение с наш служител. Цените за доставка на карго палетни пратки се определят по ''Тарифа за основни карго услуги в България'' на куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ЕООД. Палетът, върху който е разположена пратката не е включен в цената.

Видове и цени на палети:

  • Стандартен палет: Европалет (80 х 120 см)  – 43.00 лв. с ДДС
  • Нестандартен палет (в различни размери)  – 12.00 лв. с ДДС''СУХСТРОЙ'' ЕООД може да определи условия за извършване на безплатна доставка при поръчка на избрани артикули над определена сума. Всеки артикул с безплатна доставка е обозначен със специален етикет, който показва, че доставката за него е за сметка на продавача. Условието за безплатна доставка важи само и единствено за избраните артикули с етикет ''Безплатна доставка''. При покупка на продукт с безплатна доставка и продукт със стандартна цена за доставка, купувачът заплаща само цената за доставка на втория. Цената за доставка се определя по ''Тарифа за основни куриерски услуги за стандартни пратки за България'' на куриерска фирма ''Еконт Експрес'' ООД.


Специално за клиенти от гр. Пазарджик предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над определена стойност. Доставките в рамките на града се извършват в същия ден, при пусната заявка до 17:00 часа. Повече информация относно условията за използване на услугата "Безплатна доставка с фирмен превоз", може да получите след контакт с наш консултант.Ние разполагаме с широка гама от транспортна техника – кран, камиони, бусове и автомобили, в зависимост от нуждите за доставка. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с наш консултант.


Кранът е на разположение за доставки из цяла България като разполага със стрела дълга 25 метра. Товароносимост на 25-тия метър е 480 килограма при хоризонтално положение на стрелата. Кранът е оборудван и с лебедка, която позволява разтоварване на стоката в изкоп, дере, зад ограда или други специфични точки на разтоварване. Камионът е със задвижване 6х4 и е подходящ за офроуд терени.
Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. "Александър Стамболийски" 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI PayПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ И НОРМАТИВНА УРЕДБА

Онлайн решаване на спорове • Закон за защита на потребителите  Закон за задълженията и договорите 
Общи условия за ползване  Поверителност на данни  Доставка и плащане