МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за отстраняване на стикери и лепило

Препарат за отстраняване на стикери и лепило

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Препарат за качествено и бързо отстраняване на лепенки, етикети, остатъци и ленти от лепило, дъвка, червило, мастило, туш, както и масло, мазни петна, смола, катран и сажди. Приложим върху всички повърхности, включително стъкло, камък, керамика, дървесина, PVC и текстил.  Препарата се нанася директно върху повърхността с кърпа и се оставя да подейства няколко минути. След което се отстранява стикера и се почиства обилно с вода.

Характеристики:
- Опаковка: 250 мл.
- Готов за употреба
- Препаратът не се препоръчва за силно чувствителни изкуствени материали като плексиглас.

17.70 лв.
цена без ДДС: 14.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 047011
Преглеждания: 3299

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.