МЕНЮ
Вашата количка

Стопер за врата - Стенен

Стопер за врата - Стенен

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепящ стопер за врати за стена. Цвят на ограничителя - бежов, кафяв и бял. Размер - Ф40 мм и Ф60 мм. Опаковка от 2 бр. 

Стоперът с лепящ гръб за стена се поставя срещу дръжката на врата, така че да може да защити стената при отваряне. Изработен е от много здрав силикон със самозалепващ се 3M стикер с мека защита на стената.
Може да бъде перфектните гумени крачета за мебелни уреди и други, за да предотвратите надраскване на пода и заглушаване на шума.

Начин на поставяне:
Не са необходими инструменти. Отлепяте самозалепващите се лепенки на гърба му и притискате към почистена от прах повърхност.

Подходящ за:
 - стени
 - хладилници
 - шкафове
 - капака на тоалетна чиния


4.73 лв.
цена без ДДС: 3.94 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 042000
Преглеждания: 5108

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.