МЕНЮ
Вашата количка

Ламиниран паркет Бетон Арт 8 мм - 44375

Ламиниран паркет Бетон Арт 8 мм - 44375

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водоустойчив ламиниран паркет - Бетон Арт, модел 44375 от серията Aqua Pro. За разлика от истинското дърво, ламинираният паркет е лесен за поддръжка и почистване. Паркетът е подходящ за поставяне над подово отопление.


Характеристики:

- Клас на устойчивост: 33/АС5
- Размер дъска: 1290 x 329 x 8 мм
- Брой дъски в кв.м: 4 бр./кв.м
- Брой дъски в опаковка: 6 бр.
- Покривна площ в опаковка: 2,55 кв.м/пак.
- 4 - страннa импрегнирана срещу влагата фуга със самозапечатваща се сглобка
- Защита от подхлъзване
- Подходящ за подово отопление
- 30 години гаранция

*Как да монтираме ламинат: (виж тук)
*Комплект за монтаж на ламинат: (виж тук)


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
39.00 лв.
цена без ДДС: 32.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • KAINDL
  • Код: 070627
Преглеждания: 860

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.