МЕНЮ
Вашата количка

Боя за мазилка травертин - Glazes

Боя за мазилка травертин - Glazes

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Транспарентна (полупрозрачна) боя, подходяща за декориране на интериорни и екстериорни стени, както и мазилка Травертин. След изсъхване остава полупрозрачно цветно декоративно покритие. Чрез различни техники и инструменти се постигат разнообразни цветови и структурни ефекти върху основата. 

 

Подготовка на основата: 
Преди нанасяне повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд Profundis, като втората ръка се полага след изсъхване на първия слой. В случай, че се нанася върху ProAntico, грундирането не е задължително.


Полагане:
Нанася се с бояджийска четка, валяк, пистолет или гъба. След това повърхността се обработва със специална техника, като непосредствено преди изсъхването на нанесения ProGlazes, се отнема част от повърхностния слой с помощта на пластмасов/каучуков ракел или ръба на маламашка.


Препоръка:
Опаковката да се разбърка преди употреба. Да не се работи при температури по-ниски от 5°C. След употреба инструментите веднага да се измият с вода. При попадане върху кожата да се измие възможно най-бързо с вода (въпреки че използваните вещества в ProGlazes отговарят на всички санитарно-медицински норми за безвредност, тя изсъхва и впоследствие отстраняването й е затруднено). Не се допуска добавяне на други материали с изключение на вода (с цел постигане на по-малка покривност на ProGlazes за акцент на декорираната повърхност).


Разходна норма:
- приблизително 100 гр/кв.м за един слой

 

* Каталог: (виж тук)

 

Цвят: Боята е полупрозрачна. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
19.20 лв.
16.32 лв.
цена без ДДС: 13.60 лв.
  • Наличност: В наличност
  • DENEL
  • Код: 009766
Преглеждания: 2196

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.