МЕНЮ
Вашата количка

Вакса Защитна Неутрална

Вакса Защитна Неутрална

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Защитна неутрална вакса за порести повърхности на восъчна основа. Представлява декоративно защитно покритие, което съживява цвета, позволява да се получи устойчив завършек и придава допълнителна защита на повърхностите от вода и замърсявания. Подходяща е за нанасяне върху: венецианска мазилка, тебеширена боя, естествен и изкуствен камък, мрамор, дърво. Лесна за употреба. Състав: Восък и органични разтворители.

Начин на употреба:
Върху вече изсъхнала и добре почистена  повърхност, нанесете равномерно по цялата повърхност с памучна тъкан или със шпакла, без да се разрежда. След изсъхване (след 2-3 минути) се полира с чиста вълнена кърпа или полираща машина.

Опаковка: 1 л.

Разход: зависи от грапавината на материала, 15-30 кв.м.

43.20 лв.
цена без ДДС: 36.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • GENERAL
  • Код: 026190
Преглеждания: 10058
Промо пакет - Венецианска мазилка

Пакетна цена: 67.83 лв. 71.40 лв.

Спестявате: 3.57 лв.

Опции

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Мазилка - Венециано

Мазилка - Венециано

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.