МЕНЮ
Вашата количка

Шумоизолация - FONAS 31

Шумоизолация - FONAS 31

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Еластична звукоизолационна подложка за защита от ударен шум под плаваща замазка. Продуктът се състои от полиестер с голяма плътност, импрегниран чрез специална битумна смес. FONAS 31 е каширан с полиетиленова тъкан и представлява кант от едната страна и самозалепваща лента от другата страна за съединяване при монтаж. Отговаря на Наредба № 4 за ограничаване на вредните шумове в сградите. Продава се на цяла ролка от 8 кв.м.

 

Размери:
- Дължина: 8 м
- Ширина: 1 м
- Тегло: 4.2 кг/кв.м. +/- 15%
- Дебелина: 8 мм +/- 0.2 мм

Минимално количество за поръчка 1 ролка: 8 кв.м 

Предимства:
- Изолация от ударен шум - 31 dB
- Добра защита от ударен шум
- Еластичен продукт, лесен за обработка
- Не позволява развитие на плесени. 
- При употреба съгласно инструкциите не старее и не се променя във времето.

* Техническа карта на продукта: (виж тук)
* Технология на полагане: (виж тук)
* Брошура: (виж тук)

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

17.17 лв.
цена без ДДС: 14.31 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 000765
Преглеждания: 11724

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.