МЕНЮ
Вашата количка

Минерална Вата AKUSTO - ISOVER

Минерална Вата AKUSTO - ISOVER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стъклена минерална вата за звукоизолация при леки преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани. Минералната вата AKUSTO може да се използва за топло-, звукоизолация и пожарна защита в жилищни и индустриални сгради, където изолацията не се подлага на механично натоварване, като:
- Преградни стени
- Стени на дървени къщи
- Пълнеж на вертикални стени
- Скатни покриви и тавани


Дебелина: 
- 5 см (18 кв. м - ролка)
- 7.5 см (10.8 кв.м - ролка)

Само при 100% запълване на конструктивната ширина на профила между плоскостите на преградната стена се постига максимална звукоизолация!

Предимства:
- добри топлоизолационни свойства
- огнеустойчивост 
- перфектни звукоизолационни характеристики
- голяма паропропускливост
- хидрофобиран
- дълготраен
- устойчив на насекоми 
- предварително нарязан на ширина 62,5/60 см и силно компресиран в опаковката
- лесен за обработка

* Техническа карта:
 (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

3.74 лв.
цена без ДДС: 3.12 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 024759
Преглеждания: 5223

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.