МЕНЮ
Вашата количка

MC4-Evo2 Конектори Комплект

MC4-Evo2 Конектори Комплект

Качественото окабеляване е един от основните фактори за ефективна работа на една фотоволтаична система. Правилно проектирано и изпълнено с качествени компоненти, окабеляването може да намали загубите на енергия по кабелните трасета и да осигури дълга и безопасна експлоатация на централата.


Конекторите са на производителя “Multi Contact” и предлагаме само и изключително техни оригинални компоненти. Швейцарската фирма Multi Contact, създава стандарта MC4, който по-късно става стандарт за всички фотоволтаични модули.


Комплект конектори MC4-Evo2 са напълно съвместими с конектори от стандарт MC4. MC4-EVO2 е проектиран да работи с модули с по-високо напрежение от оригиналния MC4, включително да управлява модули с напрежение 1500 V. Ако конекторите на соларния модул са Stäubli MC4, конекторите на инсталационното окабеляване са Stäubli MC4 и системното напрежение на модула е по-малко от 1000 V, както МС-4, така и Evo-2 могат да се свързват заедно.


Характеристики:
- Допустим размер на кабела: от 4 мм до 6 мм
- Допустим максимален ток: 30 А

8.00 лв.
цена без ДДС: 6.67 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 4578124
Преглеждания: 137

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.