МЕНЮ
Вашата количка

Водомер - студена вода ZENNER 137416

Водомер - студена вода ZENNER 137416

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водомера има много ниска стойност на задвижване и може да се монтира хоризонтално и вертикално. Компактната форма на сухия броячен механизъм улеснява неговото монтиране и в трудни условия за монтаж. Неговият 8-ролков брояч гарантира отчитане на точни данни. За температури до 30°С предлагаме използването на ETK-M. Алтернативно за температура до 90°С се доставя варианта за топла вода - ETW-M.

Характеристики:
- Номинален разход (Qn): 2.5 м3/ ч
- Номинален диаметър DN. Цол: 3/4"
- Дължина без холендри L2: 130 мм
- Дължина с холендри L1: 228 мм
- Максимален разход Qmax: 5 м3/ ч
- Минимален разход Qmin: 50л/ ч
- Задвижване: 14 l/h
- Максимална температура: 30 °C
- Работно налягане PN:10/16 bar
- Височина: 70 мм
- Широчина: 64 мм
- Каталожен номер: 137416


53.27 лв.
цена без ДДС: 44.39 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 013810
Преглеждания: 6933

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.