МЕНЮ
Вашата количка

Смесител за Вана - GROHE Eurosmart 32831

Смесител за Вана - GROHE Eurosmart 32831

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Смесител за вана GROHE Eurosmart Cosmopolitan (32831000). Искрящ дълготраен блясък благодарение на хромираното покритие, осигуряващо абсолютно гладка повърхност, устойчива на замърсяване и потъмняване. Винаги подходяща температура. Реагира мигновено на промени в налягането. Цялата повърхност е винаги безопасна при допир. Без риск от изгаряне.

Характеристики:
- Стенен монтаж
- Метален лост
- Хромирано покритие
- Регулируем ограничител на дебита
- Регулируем минимален дебит: 2.5 л / мин
- Автоматичен превключвател: вана / душ
- Вграден възвратен клапан
- Меки връзки защитени срещу обратен поток
- Класификация на шума: 1

* 5 години гаранция за качество!
* Съвети за поддръжка: (виж тук)
* Инструкция за монтаж: (виж тук)

385.00 лв.
цена без ДДС: 320.83 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • GROHE
  • Код: 023964
Преглеждания: 4794
на 12 вноски по 37.90 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.