МЕНЮ
Вашата количка

Боя за подови настилки Floorguard - Комплект

Боя за подови настилки Floorguard - Комплект


Боя за подови повърхности Floorguard Hibryd PU, в компелкт с Грунд за гланцови повърхности и Валяк флок с размери 35 х 100 мм. 

Представлява еднокомпонентна полиуретанова акрилна боя на водна основа, произведена по нова технология, подходяща за интериорни и екстериорни настилки със средно натоварване. Идеална за настилки (керамични плочки,тротоари, складове и други) на базата на цимент, бетон или други материали.

Благодарение на своя специален състав осигурява изключителна устойчивост на износване и миене, а също и към въздействието на химикали, мазнини, почистващи препарати и неблагоприятни метеорологични условия. Има силна адхезия, висока покривност и отлично разнасяне, осигурява безупречен сатенен завършек.

*Преди употреба прочетете внимателно инстукциите на опаковката!

Опаковка: 0,700 мл

Боята е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща допълнително! 

Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Условия за приложение:
- Избягвайте полагане при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност повисока от 70%, или при опасност от дъжд или замръзване през следващите 48 часа
- Нанесеният слой е сух при допир до 30 - 60 минути, следващ слой се нанася след 6 - 8 часа.
- Първият слой се нанася след разреждане 15 - 20% с вода. Следващ слой се нанася след разреждане 5 - 10% с вода.
- Разходна норма: 12 - 14 кв. м. / л. - на подходящо подготвена повърхност

Указания за употреба:
- Преди употреба продуктът трябва да се разбърква добре
- Грундиране: При нанасяне върху керамични гланцови плочки се грундира с Грунд за гланцирани повърхности, ронливи или силно абсорбиращи повърхности се грундират с Durovit или Acrylan Unco Eco
- За да се гарантира правилната адхезия на продукта повърхността трябва да се почисти от прах, мазнини, масла, стара боя, ръжда или влага (почистване чрез спирт)
- Нанася се с велурен валяк, валяк флок или четка
- Ако се нанася в баня, трябва да се изчака 24 ч, преди мокрене
- Повърхности боядисани с се мият с вода и мек препарат, най-малко след изтичане на 3-4 седмици от тяхното боядисване.

Инструкции за употреба

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

51.01 лв.
цена без ДДС: 42.51 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Vitex
  • Код: 0493871
Преглеждания: 7453

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.