МЕНЮ
Вашата количка

Диск за рязане Inox - Magus

Диск за рязане Inox - Magus

Карбофлексен диск за рязане на неръждаеми и киселинно-устойчиви стомани, инокс. Има висока твърдост, лесен за рязане, прави хладен разрез, коeто води до по-висока ефективност и дълъг живот. При рязане на неръждаеми стомани е важно дисковете да не съдържат Fe, Cl и S - в противен случай на мястото на среза започва да се образува ръжда от добавените при рязането примеси. Да се използва максимално до ъглова скорост 80 м/сек. Поставяйте защитни очила, ръкавици и маска.

Размери на дисковете: 
- 115ммХ1.0мм
- 125ммХ1.0мм
- 230ммХ2.0мм
- Вътрешен диаметър: 22.23 мм

2.38 лв.
цена без ДДС: 1.98 лв.
  • Наличност: В наличност
  • magus
  • Код: 036546
Преглеждания: 781

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.