МЕНЮ
Вашата количка

LED Музикална плафониера - 2R

LED Музикална плафониера - 2R

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

LED Музикална Плафониера LY8338 3-WHITE съчетава в себе си практичен и оригинален дизайн, висока ефективност и завидна икономичност. Осветителното тяло е с вградени LED светлоизточници, които допринасят за възможно най-ниската консумация на електроенергия, което превръща LED осветителните тела в най-правилната и дългосрочна инвестиция. Освен музикална, плафониерата е RGB - могат да се сменят цветовете. Това се извършва с помощта на дистанционно управление или през свързване към мобилно устройтво, като може да и се зададе и автоматично превключване.

Също така продуктът е с цветна температура 3-White, което се изразява във възможността за работа с 3 цветни температури - 3000К /топло бяла/, 4000К /неутрална бяла/ и 6000К /студено бяла/. Плафониерата е снабдена с Bluetooth и може чрез телефона да се пуска музика.

Характеристики:
- Захранващо напрежение: 230 V
- Мощност: 24 W
- Цветна температура: 3000К, 4000К, 6000К
- Размер: ф400 мм

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
103.87 лв.
78.00 лв.
цена без ДДС: 65.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • 2 R
  • Код: 057555
Преглеждания: 380
Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 44.15 лв. 46.48 лв.

Спестявате: 2.32 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.