МЕНЮ
Вашата количка

Модул за поливна система - Nuvola Vision

Модул за поливна система - Nuvola Vision

С добавянето на устройството Rain NUVOLA Vision ще бъде възможно управляващият блок да се контролира дистанционно през интернет. Дистанционната връзка позволява да се наблюдава функционалността и програмирането на напояването от всяка точка на света чрез приложение за смартфон/таблет и уебсайт.


Технически характеристики:
- Захранване: включва се към USB зарядно 5VDC - 1A
- Материал на кутията: ABS
- Работна температура: -10°C до 85°C
- Свързване: Bluetooth 5.0 технология с обхват до 50м и Wi-Fi 2.4 GHz (802.11 b/g/n)

299.69 лв.
цена без ДДС: 249.74 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • RAIN
  • Код: 457818
Преглеждания: 118
на 12 вноски по 29.50 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.