МЕНЮ
Вашата количка

Porotherm Profi Dryfix Extra - Лепило-пяна за зидарии

Porotherm Profi Dryfix Extra - Лепило-пяна за зидарии

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепилото Dryfix Extra е подбрано така, че то да бъде максимално здраво и издръжливо във времето и е специално пригодено за слепването на керамични повърхности. То замества нуждата от познатите зидарски разтвори и всички свързани с тях неудобства и необходими инструменти. Лабораторно доказана издръжливост за устойчивост на материала, механична якост, пожароустойчивост и всички здравословни аспекти за безопасност.

Характеристики:
- Опаковка: 0,750 мл
- Разход: 5 кв.м / флакон
- Работа при температури до -5°C и + 35°C
- Нанасяне с пистолет
- Бързо достигане на необходимата слепваща якост (10м)
- Profi Dryfix Extra не изисква толкова високо специализирана работна ръка и все пак осигурява постигането на красива и чиста зидария
- Строителната площадка остава чиста по време на целия процес на зидане и се спестява бъркането на разтвор
- Лепилото е подходящо само за тухли Profi и Wi-Plan, поради допълнително обработената им повърхност


45.09 лв.
цена без ДДС: 37.58 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Wienerberger
  • Код: 053903
Преглеждания: 2754

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.