МЕНЮ
Вашата количка

Сух бетон - All in Baumit

Сух бетон - All in Baumit

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Заводски смесен, армиран с естествени фибри сух бетон с клас на якост C16/20 за бетониране на елементи без статични изисквания с иновативна технология за саморазтваряща се в сместа торба.

Саморазтварящата се торба на продукта става част от пресния разтвор по време на разбъркването му. Това позволява преработката да е удобна, бърза, с отделяне на много по-малко прах и без отпадъци. Продуктът е устойчив на замръзване и на механични въздействия, може да се преработва и като стандартен сух бетон, с изхвърляне на торбата.

Продуктът се предлага на цял палет от 42 бр.!


Характеристики:
- Опаковка: 30 кг торба
- Якост на натиск: ≥ 20 N/кв.мм
- Плътност на сухата смес:  2100 кг
- Якост на опън при огъване: ≥ 4 N/кв.мм
- Разход: 20 кг за 1 кв.м/1см, 2 тона за 1 куб.м пресен бетон   
- Покриваемост: 15 л разтвор
- Клас на якост: C16 F4
- Време за преработка: около 30 мин
- Брой в палет: 42 бр.

Технически характеристики

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!


ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

9.36 лв.
цена без ДДС: 7.80 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Baumit
  • Код: 058499
Преглеждания: 7488
Този продукт има минимално количество на поръчка 48
Промо пакет - Щамповане на бетон

Пакетна цена: 15.04 лв. 15.83 лв.

Спестявате: 0.79 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.