МЕНЮ
Вашата количка

PVC ъгъл за шпакловка с мрежа - BAUMIT

PVC ъгъл за шпакловка с мрежа - BAUMIT

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Пластмасов профил с интегрирана алкалоустойчива стъклотекстилна мрежа за армиране на ъгли. Той е бял, пластмасов с прав пластмасов кант и свързващ елемент, за постигане на връзка, без опасност от пукнатини. Идеален за армиране на ъгли по фасадата, по отвори на врати и прозорци, балкони и други фасадни завършващи участъци.

Предимства:
-  устойчива на стареене
-  не променят формата си
-  не се свиват
-  лесна за работа и обработка
-  устойчива на късане и хлъзгане
-  устойчива на въздействието на алкални среди

Размер:
- 250 / 10 / 15 см
- 250 / 10 / 23 см

Приложение  за армиране на ъгли по:
 - фасадата
 - отвори на врати
 - отвори на прозорци
 - балкони

Техническа карта (виж тук)

4.95 лв.
цена без ДДС: 4.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 012733
Преглеждания: 8990

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.