МЕНЮ
Вашата количка

Стиропор EPS F 15-18 кг - Аустротерм

Стиропор EPS F 15-18 кг - Аустротерм

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фасадна топлоизолационна плоча от експандиран полистирол (стиропор). Предназначена за топлоизолация на външни стени, фасади на кооперации, къщи, училища, блокове и др. Фасадата има важна роля за външния вид на една сграда, защитава от атмосферните въздействия – вятър, студ, жега, дъжд, сняг. Ето защо фасадната топлоизолация е важна за защитата на една сграда. Топлоизолацията на фасадата може да бъде изпълнена с Austrotherm EPS F (класическите бели топлоизолационни плочи). Те осигуряват много добра степен на топлоизолация, както при ново строителство, така и при саниране. 

 

Характерискити:
- 15-18 кг/куб. м.
- 0.5 кв. м./плоча
- 1000 мм/500 мм
- Съдържание на клетката: въздух
- Тип продукт: EPS F съгласно EN 13499 и ETAG 004
- Форма на канта: прав кант (GK)
- Маркировка: EPS F
- Полезен размер: 1000 x 500 мм
- Полезна площ: 0,5 м² на плоча
- Якост на опън: 150 kPa
- Коефициент на топлопроводимост: λD = 0,038 W/(mK)
- Клас по реакция на огън: Е

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!


Предимства:
- Минимално водопоглъщанe
- Много добри топлоизолационни свойства
- Лесна обработка и монтаж
- Стабилна форма


Техническа карта (виж тук)
Декларация за експлоатационни показатели (виж тук)
Каталог (виж тук)

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

2.58 лв.
цена без ДДС: 2.15 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Austrotherm
  • Код: 016639
Преглеждания: 19292

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.