МЕНЮ
Вашата количка

Вентилационно тяло с отвор ф180 - Керамично

Вентилационно тяло с отвор ф180 - Керамично

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кухо вентилационно тяло със страничен отвор на марка Младост.  Служи за изграждане на вентилационни системи. Светъл отвор - Ø180 мм.

Характеристики:
- Размери: 245 x 250 x 250 мм
- Тегло: 9,2 кг
- Твърдост на огъване: 50 daN/см2
- Брой в метър: 4 бр
- Брой в палет/тегло палет: 32

* Каталог: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

6.63 лв.
цена без ДДС: 5.53 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Mladost
  • Код: 015499
Преглеждания: 7404

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.