МЕНЮ
Вашата количка

Машина за мазилка - Plast Coat 1030 E Spraypack

Машина за мазилка - Plast Coat 1030 E Spraypack

Машината за мазилка Wagner PlastCoat 1030E е с мощност 2.2 kW и налягане до 40 бара. Wagner PlastCoat 1030E Spraypack е високопроизводителна машина за мазилка и структурни материали с едрина на зърното до 6 мм. Машината е подходяща за големи повърхности и професионална употреба, защото е снабдена с мощен 2.2 kW двигател.

Има интегриран 50-литров контейнер за материал. Максималният радиус на транспортираното количество материал в хоризонтално положение е 40 метра, a във вертикално - 20 метра. Лесна и удобна за работа и транспорт - само 59 кг. Необходимост от компресор!


Характеристики:
- Захранване: 230V / 50 Hz 
- Мощност: 2.2 kW
- Дължина на маркуча: 10 метра
- Налягане: 40 бара
- Дебит на помпата: 15 л/мин
- Тегло: 59 кг
- Агрегат с винтова помпа на количка
- Маркуч за мазилки DN25,10 метра с маркуч за въздух и кабел за управление
- Пистолет за структурно нанасяне с 6 мм дюза
- Комплект аксесоари и аксесоари за почистване


*Техническа карта (виж тук)ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

11 556.00 лв.
цена без ДДС: 9 630.00 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • WAGNER
  • Код: 35659554
Преглеждания: 30
на 12 вноски по 1020.79 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.