МЕНЮ
Вашата количка

Ключов камък - 716

Ключов камък - 716

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Здрави и устойчиви декоративни елементи, които придават особено излъчване и триизмерна визия на Вашата фасада. Ключовият камък отбелязва върха на арка или свод, като в архитектурен план той има опорна функция. Този тип фасадна декорация е произведен от стиропор /EPS/ с висока плътност, което не само допринася за термоизолацията на Вашата сграда, но и го прави лек и лесен за монтаж. Еластичното покритие, предпазва декоративните елементи от всякакъв тип атмосферни влияния и позволява да бъдат боядисвани. 


Приложение:
Декорация на врати, портали, прозорци и др. 


Размер: 
- Височина: 13 см
- Ширина:  25 см
- Дебелина: 6 см

4.05 лв.
цена без ДДС: 3.38 лв.
  • Наличност: По заявка
  • FDP
  • Код: 068613
Преглеждания: 2068

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.