МЕНЮ
Вашата количка

Профил за врати и прозорци - American Siding

Профил за врати и прозорци - American Siding

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Класически сайдинг за надеждна топлоизолазия, предназначен за вертикално съединяване на прозорци и врати. Не се налага допълнително поддържане, кърпене и боядисване на фасадата, каквито се налагат при стандартните строителни мазилки. За разлика от металната обшивка, сайдингът никога няма да ръждяса или корозира.


Характеристики:
Дължина: 3050 мм
Ширина: 230 мм
Дебелина: 1,1 мм
Цвят / дизайн: бял
Колекция: Classic
Свързваща система: двустранна
Материал: PVC
Стил на фасадата: Американски стил
Приложение: фасади
Аксесоари: Профили цвят БЯЛ: Стартиращ, J-профил, Завършващ, H-профил, Профил за врати прозорци, Външен и вътрешен ъгъл (3,05 м)
Опаковка: 10 бр /пакет (7,02 м2)
Произход: U-Plast Беларус

25.65 лв.
цена без ДДС: 21.38 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • NOLINA
  • Код: 020967
Преглеждания: 985

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.