МЕНЮ
Вашата количка

Дюбел за изолация с метален пирон

Дюбел за изолация с метален пирон

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Универсален пластмасов дюбел с метален пирон за закрепване на изолация към бетон, тухла и газобетон. Пластмасовите дюбели за топлоизолация са предназначени за механично закрепване на топлоизолационни плоскости от експандиран и екструдиран пенополистирол. Главата на металния пирон е запечатана с пластмаса - по-малка точка на термо-трансмисия, която повишава коефициента на топлопроводимост и допълнително осигурява защита срещу корозия.

*Размер Ф10х120 мм е с цял метален пирон

Характеристики:
- Дълбочина на анкериране в тухла 50 мм, в бетон 35 мм
- Диаметър: Ф8 / Ф10
- Дължина: 115 / 120 / 135 / 155 / 160 мм

0.50 лв.
цена без ДДС: 0.42 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 004042
Преглеждания: 644

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.