МЕНЮ
Вашата количка

Елемент за вентилационен канал с решетка 9000

Елемент за вентилационен канал с решетка 9000

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Елемент за вентилационен канал с решетка UNI Plus, Schiedel. Монтира се на покриващата плоча, като предпазва канала за вентилация от навлизането на дъждовна вода, листа или други боклуци.

 

Произведени в Австрия, всички коминни елементи имат 30 години гаранция!

 

*Възможност за поръчка на Елемент за вентилационен канал с решетка (двоен), при допълнително запитване

195.50 лв.
цена без ДДС: 162.92 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Schiedel
  • Код: 063883
Преглеждания: 4399
на 12 вноски по 19.24 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.