МЕНЮ
Вашата количка

Вентилационна решетка 8200 / 8201 - UNI Plus

Вентилационна решетка 8200 / 8201 - UNI Plus

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Вентилационна решетка за коминна система UNI Plus, Schiedel. Монтира се в началото на комина, като служи за вентилация и избягване на конденза в самата система. Вентилационната решетка UNI Plus се предлага в два варианта:
- За тръби с диаметър от ф140 до ф180 - 8200
- За тръби с диаметър от ф200 до ф350 - 8201

 

Произведени в Австрия, всички коминни елементи имат 30 години гаранция!

28.50 лв.
цена без ДДС: 23.75 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Schiedel
  • Код: 63863
Преглеждания: 4399

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.