МЕНЮ
Вашата количка

Дилатационна розетка 9122 / 9121 - UNI Final

Дилатационна розетка 9122 / 9121 - UNI Final

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Метална дилатационна розетка UNI Final. Компенсира дилатацията на огнеопорните тръби в коминната система. Розетката осигурява сигурна вентилация на изолационния материал във вътрешността на комина. Устойчива е на високи температури, сажди, корозия и конденз. Поставя се между горният ръб на огнеопорните тръби и долната плоча на покриващата шапка на комина тип Омега. Използва се само при керамични тръби с диаметър Ф250 (9122) и Ф300 (9121). Металната шапка тип Омега се закрепва за розетката.

 

Произведени в Австрия, всички коминни елементи имат 30 години гаранция!

 

*Възможност за поръчка на дилатационна розетка с различен диаметър

215.00 лв.
цена без ДДС: 179.17 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Schiedel
  • Код: 069241
Преглеждания: 5499

Опции

на 12 вноски по 21.16 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.