МЕНЮ
Вашата количка

Метална шапка Омега

Метална шапка Омега

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Метална шапка тип Омега UNI Final. Краен завъшващ елемент от коминната система UNI Plus, който предпазва вътрешността на комина от навлизане на дъждовна вода, листа и др.
Произведени в Австрия, всички коминни елементи имат 30 години гаранция!

 

*Металната шапка тип Омега е предназначена само за размерите ф250 и ф300

430.00 лв.
цена без ДДС: 358.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Schiedel
  • Код: 069270
Преглеждания: 5036
на 12 вноски по 42.33 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.