МЕНЮ
Вашата количка

Билен елемент за ондулин

Билен елемент за ондулин

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Билото е върхът, където са събират две покривни равнини.  Билен елемент Onduline е аксесоар за вълнообразните битумни листове Ondulineкойто осигурява водоплътност и вентилация през линията на билото и предпазва от проникване на вода. Произвежда се в цветовата гама на листовете Onduline. Гъвкавите им “крила” позволяват използването им при различни наклони на покрива.

Монтира се лесно и бързо и препятства проникването на вода в сградата. Билният елемент се произвежда от същия материал като листовете Onduline и в същите цветове за цялостна естетика на покрива, надеждност и дълготрайност.

Характеристики:
- Ширина: 50 см
- Височина: 5 см
- Дължона: 100 см
- Дебелина: 0,3 см
- Материал: битум
- Цвят: червен


13.98 лв.
цена без ДДС: 11.65 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Onduline
  • Код: 006200
Преглеждания: 1383

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.