МЕНЮ
Вашата количка

Руфолин

Руфолин

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Листовете Руфолин са специално разработен профил за керемиди тип "турски". Приложими са за покриви с мин.наклон 10 градуса (около 18%) - значително по-малък от този за керемидите.

Те са с подходяща вълнообразна форма за керемиди с ширина между 17 и 19 см. Вентилацията се осъществява на две нива - под и над вълнообразния профил на листа.
 

Размер:
- 102/200 см (+/- 2%)
- Дебелина: 2,4 мм
- Височина на вълната: 35 мм
- Ефективна покривна площ: 1,8 кв.м
- Профил: 11 вълни, 5 плочки участъка

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
29.22 лв.
26.30 лв.
цена без ДДС: 21.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Onduline
  • Код: 010912
Преглеждания: 14318

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Покрив, Руфолин