МЕНЮ
Вашата количка

Външен отводнителен канал - AVZ112-R102

Външен отводнителен канал - AVZ112-R102

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Външен дренажен канал 60 мм с видим пластмасов ръб и пластмасова решеткa AVZ112-R102 на Алкапласт. Предназначен за отводняване на обществени зони с пешеходци или велосипедисти, тревни площи, около сгради, пешеходни зони и зони с подобен характер. Модулната система има изискан и здрав заключващ механизъм за лесно свързване на отделните канали. Долна изходна връзка за отпадни води е ф110 мм.

Характеристики:
- Диаметър на тръбата за отпадни води: 110 мм
- Обща монтажна височина: 60 мм
- Долна изходна връзка за отпадни води: ф110 мм
- Материал с UV стабилизатор против стареене, избледняване и разграждане на пластмасата
- Поцинкована решетка с профил "C", ширина на входящия процеп 9 мм

*Техническа карта (виж тук)

39.22 лв.
цена без ДДС: 32.68 лв.
  • Наличност: В наличност
  • AlcaPlast
  • Код: 065039
Преглеждания: 226

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.