МЕНЮ
Вашата количка

Дисплей MT-11 за контролери EPEver

Дисплей MT-11 за контролери EPEver

MT-11 соларен компютър дава възможност да следите колко енергия произвежда дадената соларна система, дали панелите са замърсени, засенчени или нещо не е наред. Когато се включи към EPEver заряден контролер, желаната информация се показва незабавно. Дисплеят може да се свърже към контролера при инсталация на системата и след това. Връзката става изключително лесно и бързо.


Измерените стойности се показват изключително ясно на дисплея и лесната операция с бутоните позволява по-добър контрол върху соларната система. Моментната соларна мощност също се показва като графика на дисплея, а подсветката (превключваема) прави четенето на данни лесно от голямо разстояние дори и при много светли условия.


Този дисплей позволява много широк спектър на настройване на стойностите на контролера, които иначе не са налични през вградения дисплей. Можете да регулирате зарядните напрежния, напрежение на включване, изключване, защити от презареждане и много други опции. В комплекта има 2м кабел, който позволява изнесен монтаж, на голямо разстояние от контролера, който може да се удължава до 50м. максимум.


Характеристики:
- Цвят: Черен
- Размери: 98.4 x 98.4 x 2 мм
- Размери на рамката: 114 x 114 мм
- Тегло: 110 гр


*Техническа карта (виж тук)

69.99 лв.
цена без ДДС: 58.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • EPEver
  • Код: 2485796
Преглеждания: 135

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.