МЕНЮ
Вашата количка

Прав сифон 300/300/95 - Калоуловител

Прав сифон 300/300/95 - Калоуловител

Този тип дренажи са специално разработени за предпазване на външните системи от запушване. Изработени са от поликарбонат и имат висок клас на натоварване (до 1500кг). Устойчиви са на слънчеви лъчи и киселина. Решетката се сваля за по-лесно почистване.


Характеристики:
- Размер: 300 х 300 мм
- Височина: 95 мм
- Изход: Ф110
- Материал: поликарбонат
- Области на приложение: градини, гаражи, тераси, паркове, пътища, площади с интензивен трафик

45.60 лв.
цена без ДДС: 38.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Sukar
  • Код: 013891
Преглеждания: 32

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.