МЕНЮ
Вашата количка

FlexBox за плоски душ корита - HL570

FlexBox за плоски душ корита - HL570

Пълен комплект FlexBox за монтаж на плоски душ корита от емайлирана стоманa, камък, акрил, композитни минерали или др. Предназначен за отвор за оттичане Ø 90 мм.


В комплекта се съдържат следните елементи: предпазен капак, 3 монтажни скоби и шаблон за позициониране; гарнитура за хидроизолацията с вграден Flex-елемент (син); обтегач на рамката, отточен вентил с монтажен ключ и сифонна част.


Монтаж: Тялото на сифона се свързва с хидроизолацията чрез хидроизолационна гарнитура. Плоското душ-корито се свързва водоплътно към сифона с Flex елемента, респ. към хидроизолационната гарнитура. Елементът Flex позволява безпроблемно да се поемат страничните отклонения до 40 mm (плюс / минус 20 mm от центъра) между тялото на сифона и щуцера на душ-коритото. Според ÖNORM B 3407 е възможен монтаж почти на нивото на пода (позволява се остатъчен праг до 20 мм).


Характеристики:
- Размер: DN40/50
- Материал: PP/TPE/неръждаема стомана
- Монтажна височина: (80) 100 - 200 мм (250 мм)
- Клас на натоварване: К3 - 300кг
- Нормативна база: ÖNORM B 3407


*Монтажен комплект (виж тук)
*Инструкция за монтаж (виж тук)
*Списък със съвместими душ корита (виж тук)

488.18 лв.
цена без ДДС: 406.82 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • HL
  • Код: 348412
Преглеждания: 132
на 12 вноски по 48.05 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.