МЕНЮ
Вашата количка

Автоматичен сифон за вана - HL560N

Автоматичен сифон за вана - HL560N

Автоматичен сифон за вана с изпускател, преливна тръба и преливник 6/4', сифон DN40/50 странично оттичаща тръба на шарнирна връзка (280° хоризонтално и 10° вертикално), вкл. и вход за шлаух 8-13мм, за отвор на коритото 52 мм, с вграден вход (отляво или отдясно) за пълнене на ваната на 3/4", видими части от хромиран месинг. Подобрено изпълнение с нов повдигащ механизъм за пъргаво и точно оттичане, заключваща система чрез ръкохватката, O-ринг пръстени за превъзходно уплътняване, двойно уплътнение за изпускателя, жило за повдигащия механизъм 60 см от неръждаема стомана (CrNi 18/10), както и нов монолитен затварящ механизъм за висок дебит и дълъг живот.


Характеристики:
- Размер: DN40/50
- Материал: PP/PE


*Техническа карта (виж тук)

580.08 лв.
цена без ДДС: 483.40 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • HL
  • Код: 354471
Преглеждания: 70
на 12 вноски по 57.10 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.