МЕНЮ
Вашата количка

Сифон за тераси и балкони - HL 5100T

Сифон за тераси и балкони - HL 5100T

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Сифон за тераси и балкони DN75 с хоризонтално оттичане и със суха незамръзваща клапа против миризми. Това е важен компонент на всяка система за оттичане на водата и предотвратяване на натрупването на вода върху различни повърхности.


Характеристики:
- Удължаема наставка: 8 - 80 мм
- Рамка: 145 x 145 мм
- Решетка неръждаема: 138 x 138 мм
- Защитна капачка при монтажа и фиксиращи планки "Fix IT" се съдържат в опаковката.
- Монтажна височина: 102 мм
- Клас на натоварване: К - 300 кг.

271.60 лв.
цена без ДДС: 226.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • HL
  • Код: 067951
Преглеждания: 282
на 12 вноски по 26.73 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.