МЕНЮ
Вашата количка

Покривало против плевели - Arrigoni

Покривало против плевели - Arrigoni

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Покривало за мулчиране от полипропиленово влакно, за защита от плевели. Спира растежа на плевелите и намалява използването на хербициди в растениевъдството. Материалът е UV устойчив, и създава по-добри термични условия в почвата. Спира растежа на плевелите, осигурявайки повече храна за култивирани растения. Поддържа влагата в почвата и намалява нуждата от напояване през топлите месеци. Позволява обмен на вода и въздух, осигурявайки добри условия за вкореняване и наличие на полезни микроорганизми.


Характеристики:
- Цвят: черен
- Ширина на ролката: 105см 
- Дължина на ролката: 100м
- Тегло: около 100гр. / кв.м

1.74 лв.
цена без ДДС: 1.45 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ARRIGONI
  • Код: 069520
Преглеждания: 3457

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.