МЕНЮ
Вашата количка

Акумулаторна ръчна прахосмукачка M18CV-0 - Milwaukee

Акумулаторна ръчна прахосмукачка M18CV-0 - Milwaukee

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Акумулаторна прахосмукачка за дървени и метални стърготини и стружки. Прахосмукачка Milwaukee M18CV-0 има захранване 12 V и скорост на въздушния поток 61.16 м³/ч. Има висока издръжливост дори при големи непрекъснати натоварвания. Заключването на превключвателя намалява умората по време на продължителна употреба. Доставя се без батерия и зарядно устройство.

Технически характеристики:
- Напрежение: 12 V
- Обем на въздуха: 1019,33 л/мин
- Скорост на въздушния поток: 61,16 м³/ч
- Вид батерия: Li-ion
- Диаметър на маркуча: 32 мм
- Дължина на маркуча: 1,2 м
- Макс. вакуум: 84,8 mbar
- Тегло: 1,9 кг 

*Гаранция: 3 години, след регистрация на устройството в сайта на производителя: (регистрирай се тук)


376.30 лв.
цена без ДДС: 313.58 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Milwaukee
  • Код: 4933459204
Преглеждания: 71
на 12 вноски по 37.04 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.