МЕНЮ
Вашата количка

Мини акумулаторен компресор за въздух M12BI-0 - Milwaukee

Мини акумулаторен компресор за въздух M12BI-0 - Milwaukee

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Акумулаторен компресор Milwaukee M12BI-0 е компактен и лек, с автоматично изключване на дисплея и Redlink plus-интелигентна система, предотвратяваща претоварване на машината и батерията. Дава допълнителна мощност на машината при големи натоварвания. Пълна съвместимост с всички батерии М12 на Milwaukee.

Технически характеристики:
- Напрежение: 12 V
- Налягане: 8.27 bar
- Капацитет на батерията: Li-Ion
- Дължина на маркуча: 66 см
- 4 приставки
- Без батерия

*Гаранция: 3 години, след регистрация на устройството в сайта на производителя: (регистрирай се тук)343.37 лв.
цена без ДДС: 286.14 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Milwaukee
  • Код: 4933464124
Преглеждания: 52
на 12 вноски по 33.80 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.