МЕНЮ
Вашата количка

Акумулаторна машина за отпушване на канали M12BDC8-202C - Milwaukee

Акумулаторна машина за отпушване на канали M12BDC8-202C - Milwaukee

Уред за отпушване и почистване на канали. Акумулаторната машина за почистване на канали Milwaukee M12BDC8-202C е със захранващо напрежение 12 V. Притежава гъвкава спирала от 8 мм за лесен достъп до улуци до 50 мм, могат да се използват и всички стандартни Ф6 мм и Ф8 мм спирали.

Лесно свалящият се вътрешен барабан помага за предотвратяване на въртенето и мръсотията остава в барабана. Има добра гъвкавост и маневреност благодарение на независимото захранване. С бърз механизъм за заключване на кабела, за ръчно поставяне и освобождаване на спиралата. Интегрираната LED светлина осветява работната повърхност под мивки и подобни тъмни места. Поддържа Redlink система, предпазваща от претоварване.

Технически характеристики:
- Напрежение: 12 V
- Капацитет на батерията: 2 Ah
- Тип батерия: Li-on
- Капацитет на кофата: 22,5 л
- Капацитет на изтичане: 32-50 мм
- Скорост на празен ход: 0-500 об/мин
- Диаметър на спиралата: 8 мм
- Дължина на спиралата: 7,6 м
- Автоматично подаване: Не
- Тегло: 4.8 кг

Комплектът съдържа: 
- 1 бр. Акумулаторна машина
- 2 бр. батерии M12 B2
- 1 бр. Зарядно C12 C
- 1 бр. Кофа

*Гаранция: 3 години, след регистрация на устройството в сайта на производителя: (регистрирай се тук)


743.21 лв.
цена без ДДС: 619.34 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Milwaukee
  • Код: 4933451633
Преглеждания: 73
на 12 вноски по 73.16 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.