МЕНЮ
Вашата количка

Магнит за бърз монтаж

Магнит за бърз монтаж

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Магнита за гипсокартон спомага за бързо сглобяване и нивелиране, а лазерно гравираните линии върху него правят работата доста по-лесна. Магнита привлича и задържа здраво профила към директния окачвач и позволява лесна нивелация и здраво придържане до окончателното фиксиране на профила с крепежи "копчета".

Предимства:
- Помощна линия за нивелиране на тавана - 27мм от горния ръб на магнита точно колкото е дебелината на CD профил. Тя ви позволява да нивелирате носещите профили на окачен таван с двойна конструкция, като нагласите лазерният лъч на нивелира ви на точното ниво на монтажните профили.
- Спомагателна линия за нивелиране на стени - 50мм от горния ръб на магнита. Настройте лазера да ви показва 5см от външната страна на UD рамката и така когато прилепите магнита за профила и лазера съвпадне със средната линия на магнита, вие ще сте сигурни, че CD профила е на мястото си.
- Формата и размерите на магнита са съобразени с размерите на CD профил и закачалки тип ES.
- Късия размер на магнита съответства на ширината на CD профила от 60 мм.
- Дългия размер на магнита е 100мм за бързо редене на долното ниво на конструкцията от монтажни профили. 


111.92 лв.
цена без ДДС: 93.27 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 072359
Преглеждания: 1400
на 12 вноски по 11.02 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.