МЕНЮ
Вашата количка

Минерална Фасадна Вата CLIMA 34 - ISOVER

Минерална Фасадна Вата CLIMA 34 - ISOVER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стъклена минерална вата, изключително подходяща за външна топлоизолация на сгради. Представлява плочи от минерална вата, направени чрез използване на високо плътна, гофрирана, водоотблъскваща стъклена вата G3. Произведени в Италия, от най-малко 80% рециклирани стъкло, и с новото поколение смола с термо-втвърдяване, която свързва органични и растителни компоненти, и свежда до минимум емисиите на замърсяващи околната среда вещества. 


Приложение:
- Топло и звукоизолация на външни стени и подове
- ETICS системи


Характеристики:
- Размери на листа: 60 х 120 см
- Дебелина: 16 мм
- Дълъг живот
- Устойчивост на атмосферни влияния
- Стабилност при вариация на температура и влажност
- Отлична топло и звукоизолация
- Добра реакция огън
- Пропускливост на водни пари
- Лесна обработваемост
- Устойчивост на плесени
- Механична устойчивост

Топлопроводимост:
- λD 0034 W / (MK)


* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатация: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

76.84 лв.
цена без ДДС: 64.03 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • ISOVER
  • Код: 067639
Преглеждания: 6349

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.